Traffic Strings – spectacol de excepție la Borșa!

Ieri după-amiază, timp de 2 ore, inimile borșenilor au vibrat pe acorduri de Vivaldi, Mozart, Rossini sau Verdi, s-au desfătat cu nemuritoarea „Baladă” a lui Ciprian Porumbescu și au tresăltat la unison în ritmuri de vals și de tango.

Spectacolul de muzică clasică oferit de Trupa Traffic Strings alături de mezzosoprana Oana Andra, prim-solistă a Operei Naționale București, Alexandru Constantin, bariton și solist al Operei Naționale București și perechea de dansatori Corina Petrescu & Valentino Luca a fost unul de excepție.

Organizat impecabil de către Serviciul Cultură Borșa, spectacolul a fost urmărit cu emoție și bucurie de peste 200 de persoane. Inițiatoarea acestui eveniment a fost Tinuța Grec, Director al Bibliotecii Orășenești Borșa, instituție cu care Serviciul Cultură colaborează constant în realizarea activităților culturale din frumosul oraș de la poalele Pietrosului.

La finalul spectacolului, Timiș Ion Sorin, primarul orașului Borșa, a mulțumit muzicienilor pentru actul cultural de înalt profesionalism, asigurându-i de întreaga sa admirație. Au fost răsplătiți cu aplauze îndelungi, flori și mici daruri care să le amintească de orașul dintre munți și de publicul care le-a admirat virtuozitatea și interpretarea excepțională.

De aplauze binemeritate a beneficiat și echipa organizatoare: Sava Anca-Aurelia, șef Serviciu Cultură, Mihali Dalida Andreea, Hojda Andreea, Kotorbacs Sergiu Gabriel, Grigiac Petru-Gheorghe, Hojda Raluca, Irina Doce și personalul firmei de catering „Bunătăți de casă pentru acasă”, care a asigurat bufetul din pauza concertului.

Pe paginile de socializare, reacțiile publicului nu au întârziat să apară:

„Uneori pierdem ore din viața noastră fără rost, dar azi…orele, care oricum au trecut, au însemnat un timp câștigat. Au generat emoție, au pus semnătură de plăcută amintire peste noi. Tuturor celor care dăruiesc astfel de clipe, felicitări!” – Alina Kotoz

„Art is important and powerful!” – Vicky Lazo, Miami

A fost superb. Felicitări organizatorilor!” – Viorica Danci

„O seară de poveste. Am simțit cu emoție vibrația fiecărei note cântată. Au dovedit profesionalism maxim!” – Maria Hanțig

„Felicitări pentru ideea de a organiza și la Borșa un asemenea moment cultural înălțător!” – Emilia Popovici

https://ziaruldeborsa.wordpress.com/2017/10/16/traffic-strings-spectacol-de-exceptie-la-borsa/

Comments (0)

Product added to wishlist

This website use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Continue browsing involves their acceptance.